Anthony Kumpen - Gastenboek

Eddy Van den Bleeken plaatste dit bericht op donderdag 8 maart 2018 om 13:35:14
Hallo Antony.RS Detailing is een bedrijf uit Peer dat instaat voor alles wat met het reinigen van auto's te maken heeft. Dit is totaal niet te vergelijken met een gewone carwash.

- interieur en exterieur reiniging
- polijsten
- simoniseren
- waxen
- coatings
- dieptereiniging
- lederbehandeing
- enz...

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kan je altijd contact opnemen met ons. Voor onze gegevens kan je kijken op de Facebook pagina

www.facebook.com/belgianrsdetailing

Wij hebben voor jou een voorstel Antony , we willen jou wagen volledig behandelen GRATIS.

Het enige wat we aan jou vragen is , of je op ons promotie filmpje een woordje wil zeggen over het resultaat aangaande je wagen.

We hebben een professionele cameraman die dit voor ons komt doen.

We hopen op een antwoord van jou.


Mvg Eddy & Sander
+32468/216446 of +32489/301654
MAHIEU plaatste dit bericht op dinsdag 6 oktober 2015 om 11:12:07
hallo

mijn Z3 BMW een donkerblauwe staat bij u in de garage
zou je die terug willen ineensteken

ik ga hem dan zelf wel verkopen
Amaury Dewilde plaatste dit bericht op maandag 5 oktober 2015 om 11:46:53
Beste,

Op 26 november organiseer ik een event voor een klant uit de auto-wereld.

Graag had ik u geboekt voor dit event.
Kunt u mij contacteren op: Amaury@sylvesterproductions.be of op 016/61 80 80 om de mogelijkheden te bekijken en om afspraken te maken?

Alvast bedankt en vriendelijke groeten,

Amaury
Jimmy Jobe plaatste dit bericht op woensdag 26 augustus 2015 om 00:00:46
I collect racing postcards or autograph cards as they are also called. I am 68 years old and I have been collecting cards for 21 years. My collection numbers over 8000 different cards. I would like to add your driver’s card to my collection. Please tell me how I can get your latest card and any older ones that you may have. Thanks, Jimmy Jobe
grayhairedracing@eplus
Marc Stuyck plaatste dit bericht op dinsdag 21 april 2015 om 17:26:52
Hallo Anthony ik ben Marc Stuyck en ik verzamel handtekeningen van bekende mensen
kan jij mij je handtekening sturen.ik vond de reportage van koppen goed.
Bedankt en groetjes.
Marc Stuyck
Landbouwersstraat 51
9000 Gent
Seys Marnix plaatste dit bericht op zondag 15 maart 2015 om 16:45:06
Hey Anthony,

Tof om je eens tegen te komen zaterdag in Labotte. Proficiat met je race carriere. Mijn droom is toch om eens te kunnen meegaan op circuit met een dikke Porsche Smile
Gc plaatste dit bericht op dinsdag 17 februari 2015 om 14:20:39
Beste, wij zijn bezig om dit jaar weer een tuning fundays on Tour for charity event te organiseren, daarom zijn we opzoek naar clubs en race teams die het zien zitten om op die dag eventueel met mooie wagens af te komen om voor het goed doel een steuntje in de rug te geven, dat zal door gaan op het overdekt complex van Esso Bruno Service Station, Kruisbosstraat 2 b1, 3740 Munsterbilzen (Bilzen), de datum is nog niet bekend maar die zal eerst komend wel bekend gemaakt worden, al vast tot hoors.
Heinz Performance plaatste dit bericht op zaterdag 31 januari 2015 om 17:22:56
Anthony Kumpen opent in Hasselt eigen filiaal van Heinz Car Performance


Hasselt, 27 augustus 2014 – GT & NASCAR piloot Anthony Kumpen opent vandaag in Hasselt een nieuw filiaal van Heinz Car Performance. Heinz Car Performance is al meer dan 25 jaar actief in het optimaliseren van het potentieel van allerhande wagens. Het betreft hier het verbeteren van het rijplezier: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, etc. De samenwerking tussen Heinz Performance en Anthony Kumpen zorgt ervoor dat het nieuwe filiaal in Hasselt zich huisvest samen met het meest succesvolle raceteam van België PK-Carsport. Anthony en zijn raceteam zullen mee instaan voor de ontwikkelingen binnen Heinz Performance.

Vice-wereldkampioen 2009 (FIA GT), 10 keer Belgisch kampioen, Winnaar van de 24u van Spa and 6 keer winnaar en recordhouder in de 24u van Zolder: Anthony Kumpen is niet zomaar een racepiloot. Heinz Bonnaerens, algemeen directeur van Heinz Car Performance, vond in Anthony de ideale partner om een nieuw filiaal op te zetten: “Ik was al een tijdje op zoek naar een partner om een extra filiaal te openen naast dat van Aalst. Met Anthony heb ik twee keer geluk: eerst en vooral is Hasselt ideaal qua ligging omdat het andere filiaal zich in Aalst bevindt, en met Hasselt nu ook Limburg een filiaal heeft en we dus de andere kant van het Vlaanderen kunnen bedienen. Daarnaast is Anthony de ideale persoon om een filiaal te runnen, aangezien hij een enorme kennis bezit op het vlak van optimaal presteren van de wagens. Hij deelt mijn passie als geen ander.”

Heinz Performance werd 25 jaar geleden opgericht door Heinz Bonnaerens. Actief in het verbeteren van de “performance” van wagens, is het voornaamste doel binnen Heinz Car Performance het rijplezier verhogen: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, verhoogd rijplezier, … Dankzij hun 25 jaar ervaring weten ze wat excellentie betekent. Ze kennen het potentieel van een wagen en gaan dit veilig optimaliseren. Heinz Performance Hasselt is het modernste innovatie- en testcenter van België voor wagens ( 4x4 hydraulische vermogensbank , stationaire vermogensbank enz…), en tevens één van de grootste zaken in de branche, met meer dan 2.000m² te Hasselt.

Anthony Kumpen staat sinds 20 jaar aan te top van de internationale autosport. “Autosport is de bakermat van ontwikkelingen in de auto-industrie”, aldus Anthony. “De combinatie van de ervaring van Heinz Performance met ons raceteam zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Ons race team heeft de eerste Pagani Zonda race versie ontwikkeld, bouwde jaren motoren voor Viper en Corvette motorsport, heeft meer dan 15 titels behaald in internationale sporttakken en staat momenteel bovenaan in het Belgisch GT kampioenschap alsook het Europees Nascar Kampioenschap. Wij hebben dezelfde passie als ons cliënteel. Ik ben enorm enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. ”

Heinz Car Performance Hasselt
Bedrijfsstraat 17
3500 Hasselt
www.heinz-performance.be
Twitter: @heinzperform

Tuning Fundays Friends on tour for charity - 3 augustus 2014 plaatste dit bericht op vrijdag 1 augustus 2014 om 07:55:20
Beste, aanstaande zondag op 3 augustus 2014 houden wij op het overdekt terein aan bruno's bilzen een Tuning event, dit voor twee goede doelen.
We hopen zo veel mogelijk mensen over de vloer te krijgen, deste mee voor het goede doel.

Hebben jullie soms een race demo wagen die er kan stil staan, gratis voor het goede doel, word natuurlijk dan afgebakend in dien u dit wilt als er geen mensen aan mogen komen.

Dit zou ons event een extra geven natuurlijk ,

Tuning Fundays Friends on tour for charity - 3 augustus 2014
Plaats Bilzen
Begin uur 10u00 - Eind uur 17u00
Adres Kruisbosstraat 2 - 3740 Bilzen (België)

Er is GEEN SELECTIE.
Het concept van de auto moet wel in orde zijn.
hiermee bedoelen we
- geen schade
- geen ongespoten onderdelen
- geen onbewerkte onderdelen

Deze standen zullen ook aanwezig zijn en dragen hun steentje bij.
Meguiar's - Detailed - Prolettering - Auto Led Plaza Trading - Sexy Wheels - Banden Crijns - MvM designe (bedrukking kledij) - R-styling (carwrapping) - Star Surface (watertransfertechniek) – Meco autobekleding – chiptuning plus – Parfum stand, enz

Prijs uitreiking 16u15
www.youtube.com/embed/8OXklz_9qhY

Dit zijn de cups voor de eerste tuning fundays friends on tour for charity
1x BOSS
Top 10 Show & Shine
Top 50 All Styles
Top 3 Girls Car
Top 5 Old Timer
Top 5 American
Grootste groep met sticker
Verste Deelnemer Binnenland
Verste Deelnemer Buitenland
Er zijn ook verschillende waardebonnen te winnen
Kurt Verstraete plaatste dit bericht op donderdag 10 april 2014 om 20:06:45
Beste Mr. Kumpen,

Een van mijn beste maten wordt 40 en ie is al heel zijn leven zot van alles wat met snelheid, autosport, circuits, .... Enz te maken heeft ... Ik veronderstel dat u weet wel weet wat ik bedoel !

We zouden hem voor zijn verjaardag graag verrassen met een ritje/zitje op een echt race-circuit !
Is dit iets wat u doet aub ?

Ik zou een seintje terug enorm apprecieren !

Mvg,

Kurt
Frank plaatste dit bericht op donderdag 6 februari 2014 om 22:41:25
Heb een brian james s3, laat maar iets weten 0498106572
Joke meuleman plaatste dit bericht op maandag 4 november 2013 om 20:36:11
Beste,
Ik zou graag aan mijn vriend een rit naast jou op circuit cadeau willen doen. Is er daar een mogelijkheid voor?

Hopende op een reactie, bedankt alvast
LW plaatste dit bericht op maandag 6 mei 2013 om 09:39:32
Beste,

Weet iemand hoe ik in contact kan komen met Anthony? Ivm professionele vraag!
Thanks
Wouters Jozef plaatste dit bericht op zondag 7 april 2013 om 11:18:01
Beste Anthony,ik heb een zeer speciale vraag voor u,wij hebben in de familie een jongen van 24j met een hersen tumor en die heeft zoals hij zaterdag vertelde nog maar een 4 tal maanden te leven zijn wens is om eens met een echte race auto te mogen meerijden zou U hem daar kunnen bij helpen om zijn wens te laten uitkomen? groeten Wouters Jozef joswouters@hotmail.com 0486/964412
Marc Smits plaatste dit bericht op zaterdag 9 februari 2013 om 11:33:10
Hallo Anthony,ik ben ongelooflijk blij dat je terug benr in de BRCC, hopelijk krijgt het kampioenschap wat meer uitstraling dan in 2012.
Ik wens het volledige team dan ook het allerbeste toe in de BRCC.
See you in Zolder.

Groeten
Marc Smits