Anthony Kumpen - Gastenboek

Van Eyck Luc plaatste dit bericht op vrijdag 8 februari 2013 om 10:56:06
Dream Team PK Carsport “back in business”
met Bert Longin, Anthony Kumpen en Maarten Makelberge

PK Carsport, Anthony Kumpen en Bert Longin treden voor het eerst sinds 2009 opnieuw samen in de arena. Samen met Maarten Makelberge zullen ze een Audi R8 GT3 besturen in het BRCC Endurance-kampioenschap. De ambitie past bij de reputatie van het Dream Team: er wordt voluit voor de Belgische titel gegaan.

Na drie jaar afwezigheid is het Limburgse PK Carsport opnieuw actief in de Belgische autosport. Hoewel het team eigenlijk nooit helemaal weg is geweest worden de PK-boys nu in hun originele combinatie herenigd. PC Carsport - waarschijnlijk het meest succesvolle team ooit in de Belgische GT-racerij, met tal van Belcar-titels, overwinningen en ereplaatsen - runde na het vice-kampioenschap in het FIA GT-kampioenschap van 2009 geen eigen programma meer. Heel wat van de PK-boys hebben in de laatste drie seizoenen echter bijgedragen tot heel wat successen. De titel van Anderlecht in de Superleague, overwinningen bij WRT – inclusief de 24 uur van Spa – en ook de eerste overwinning van RBM in de DTM, bij allemaal hadden leden van PK een lepel in de pap.

Nu wordt het team bijna volledig herenigd. Het team komt onder leiding van Frank Steukers te staan, reeds meer dan twintig jaar aan de slag bij de renstal. De rest van de structuur wordt voort het grootste deel ingevuld door jongens die al jaren voor het team hebben gewerkt, aangevuld met enkele nieuwe sterke pionnen.

Twee belangrijke schakels zullen wegens omstandigheden echter ontbreken. Jorge Segers, jaren chef-ingenieur en teammanager en nu actief bij Phoenix in de DTM, zal zeker worden gemist. Binnenkort wordt op die positie echter een nieuw gezicht naar voor geschoven. Daarnaast kan Ludo Bex zich wegens gezondheidsredenen voorlopig niet aan een team verbinden. Het hele PK-team wenst hem een spoedig herstel toe en is er van overtuigd dat hij met zijn sterke karakter snel terug de oude zal zijn. Voor Ludo is er steeds plaats in het team, hij kan allen heel wat morele steun leveren.

PK Carsport laat bij zijn comeback de keuze vallen op een Audi R8 GT3. Audi heeft de laatste jaren bewezen hét endurancemerk bij uitstek te zijn. De afgelopen twaalf maanden won Audi de 24 uursraces van Le Mans, Spa, Zolder en Daytona, én de 12 uur van Bathurst. Het Duitse merk was dan ook de meest voor de hand liggende keuze. Met de combinatie PK, Bert, Anthony, Maarten en Audi moet de ambitie hoog worden gezet en moet er een gooi worden gedaan naar de BRCC Endurance-titel.

Anthony Kumpen: “Het was al jaren de droom van de PK-boys, maar ook van de partners van Bert en mezelf, om opnieuw een PK-programma op poten te zetten. We hebben er allen hard aan gewerkt om dit programma te realiseren. Het BRCC Endurance-kampioenschap leek ons de perfecte formule om opnieuw samen in actie te treden. Met wedstrijden van drie uur hadden we bovendien de mogelijkheid om een derde rijder aan te trekken: Maarten Makelberge. Ik ken Maarten al een hele tijd en ben er zeker van dat hij niet alleen als rijder, maar ook als mens perfect in ons team zal passen. De autosport in België heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar wij hebben alle vertrouwen in het nieuwe BRCC-concept en organisator Kronos Events.”

Bert Longin: “Anthony en ik hebben heel wat wedstrijden samen gewonnen, ja. Maar wat nog veel belangrijker is: samen met de PK-boys hebben we een heel mooie tijd beleefd. Al jaren hebben we het er over om het nog eens over te doen. Dankzij onze trouwe partners is het eindelijk gelukt. We hopen hiermee andere teams en rijders te kunnen aanzetten om ons het vuur aan de schenen te leggen en naast een internationaal programma opnieuw iets in eigen land te doen. Als wij na jaren afwezigheid een dergelijk programma kunnen opstellen, dan moeten andere teams er eveneens toe in staat zijn.”

Maarten Makelberge: “Zoals Anthony al aangaf, wij kennen elkaar al enkele jaren. Ik heb dan ook niet lang hoeven te twijfelen om ja te zeggen tegen dit project. Met Anthony en Bert heb ik niet alleen twee heel ervaren teammaats, maar ook twee coaches die mij kunnen helpen om op het hoogste niveau mee te strijden om de Belgische titel. Daarnaast spreekt het palmares van PK Carsport voor zich: we hebben alles in huis om goede resultaten neer te zetten. Het is dan ook mijn doel om zo veel mogelijk te leren. Want de ervaring die deze jongens hebben, die heb ik zelf nog niet. Maar ik ben er klaar voor. Dit wordt de grootste uitdaging uit mijn autosportcarrière.”

Artikel van
Patrick Michiels

SPORTPLUS
EVENTPLUS

Mailadres : pm@sportplus.be

Dirk DaCosta plaatste dit bericht op maandag 23 juli 2012 om 17:33:11
Hello Anthony.

I tried to connect with you on LinkedIn today, but you were several levels away from my reach. So I am trying your website.

I have a business proposition that might be of interest. I represent a brand new bicycle company based in the USA that have developed a totally new and patented system for peddle bikes. When you see it you will quickly realize that one day every bike will have this system. Momentum is building and we are working on US distribution channels right now but also now looking for a European partner. We see a huge market in Germany and Holland, but of course anywhere people ride bikes for fun or exercise.

Please get in touch asap so we can discuss in details the concept.

Best regards
Dirk
ivo van de vonder plaatste dit bericht op vrijdag 2 maart 2012 om 17:40:07
Ik lees niks over 2012 ? Welke auto ? welke koersen ??Graag wat info op de website aub
Patrick plaatste dit bericht op dinsdag 13 december 2011 om 19:25:15
hoi ik kom even dag zeggen en wil even vermelden dat je een toffe knul bent.
Om maar even een voorbeeld te geven; toen we in Spa waren op het plein, tijdens de parade van de 24h, dan wilde je net een telefoongesprek beginnen maar je stak je gsm gewoon terug in je jas en maakte eerst tijd om wat foto's te laten nemen met ons.

Je doet gewoon en bent vriendelijk dat kan je niet altijd zeggen van ons Koentje als we die ergens tegen komen rond het circuit
Decock Jo plaatste dit bericht op donderdag 9 juni 2011 om 22:01:21
Dag Anthony,
Sinds sterren op de dansvloer ben je een mediafiguur, en kennen veel meer mensen je. Dit berichtje om te zeggen : top wat je voor die jongeman deed in Hart voor Elkaar. Je bent een winner in je sport, maar we hebben ook allemaal kunnen zien dat je ook harten kan winnen, door een medemens gelukkig te maken en bovendien in grote stijl. Op het einde stond je er wat verder bij, maar echt je bent evenzeer een ster in hartelijkheid. Ik wens je nog heel veel overwinningen. Beste groeten.
Tom plaatste dit bericht op woensdag 25 mei 2011 om 17:35:19
Hi Anthony,

Bedankt voor de leuke testrit die je mijn schoonzusje Natalie bezorgd had met de Jaguar XLR op het circuit van Zolder (Aktie : "Een hart voor Limburg)

De reservatie, een verjaardagskado'tje, was oorspronkelijk voorzien met de Tesla maar die liet het helaas (alweer) een keertje afweten. Maar ere wie ere toekomt je hebt getoond wat de Jag in zijn mars had en dat maakte zeer veel goed.
Aurore plaatste dit bericht op vrijdag 4 maart 2011 om 21:56:13
Bonjour,

Un immense merci pour tout ce que vous faites! Cela fait depuis que je tiens sur mes deux jambes que je suis le sport moteur (j'ai 16 ans maintenant) et cela fait pas mal d'année que je vous suis avec toujours autant de respect!

Aurore, rédactrice:htpp://www.super-f1.be
fran plaatste dit bericht op zondag 13 februari 2011 om 16:12:41
aub.iemand die dit leest: help me .

Ik ben bijna 60j oud en ben alles aan het verliezen.
Als vrouw vind je op je 60ste helemaal geen werk meer: dus als mijn bedrijf teloorgaat blijft er voor mij niets meer over in deze wereld.

Anthony: jij hebt een fantastisch leven..........wil je aub iets doen voor iemand die "niet" geslaagd is en die geen toekomst meer heeft.....pls
fran plaatste dit bericht op zaterdag 22 januari 2011 om 22:18:13
help: jij bent fantastisch, je leeft in een fantastische wereld, hebt een fanatastische vriendin, verdient fantastisch veel, woont in een fantastisch huis;kan fantastisch veel champagne drinken etc etc.
Sommige mensen hebben fantastisch veel problemen waar ze niet uit geraken.
Het is niet altijd hun eigen stomme schuld: soms zijn er ook onstandigheden die toestanden veroorzaken.
Op hulp moetn we niet rekenen.
Wil jij tijdelijk onze business-angel zijn.
aub...
Davy L plaatste dit bericht op zaterdag 20 november 2010 om 18:19:35
Hey Anthony, congrats met de Belcar titel! 2010 is toch nog een mooi seizoen geworden na eehn moeilijk begin (denk dan aan silverstone...)

Btw, voor 2011... Bertje is de joke dat FIA GT1 noemt beu... Larbre Competition gaat in LMS/ILMC met 2 Vettes uitkomen, waarvan op 1 wagen de zitjes nog niet bekend zijn... Tijd voor onze beste 2 GT rijders om een tripje richting Frankrijk te maken? :D

Een goeie vakantie gewenst en hopelijk zien we je volgend jaar terug op internationaal niveau, waar je thuis hoort!
schouterden benny plaatste dit bericht op zaterdag 9 oktober 2010 om 20:13:13
Hoy anthony,mijn zoon glenn is een hevige fan van jou,hij is 12jaar.Zijn droom is dat hij eens op het circuit van zolder eens met je meemoogt rijden,want raceautos dat is al wat hem interesseert.Het zou heelfijn zijn als je hierop zou willen antwoorden.Nog veel geluk met je leven,groetjes benny.
Achim Baier plaatste dit bericht op dinsdag 28 september 2010 om 18:27:34
Dear Anthony

I am a great fan from you.
Please could you send me a handsigned autograph-card or a handsigned photo from you (please with signature : For my fan Achim)?
I hope you will make this for me. Please contact me.
For your further future all my best wishes.

Yours sincerely

Your Fan Achim

My address is:

Achim Baier
Am Stein 5
D-96349 Steinwiesen / Germany

PS. Please contact (answer) me !!!
Van den Brande Koen plaatste dit bericht op donderdag 2 september 2010 om 19:50:32
Hey Anthony

ben al heel lang fan van Formule-1
zag dat je vorig weekend aanwezig was bij red-bull
heb vele middelen aangesproken omdit ook eens mee te maken want mijn droom is dat ik is achter de schermen in de paddock kan gaan tijdens een race ofzo

kan jij hiervoor zorgen?
Albert Mensinga plaatste dit bericht op dinsdag 24 augustus 2010 om 13:42:37
Goedendag Anthony,

Proficiat met uw overwinning!

Ik verneem graag of u interesse heeft in mijn fotografie van uw auto tijdens de 24 uur van Zolder.

Ik heb enkele fraaie platen van uw Porsche.

Met vriendelijke groeten, Albert Mensinga

www.albertmensingacreative.nl
www.cargocollective.com/albertmensinga
Victor plaatste dit bericht op zondag 22 augustus 2010 om 22:58:47
Hello Anthony,
I'm a fan of rally from Catalonia and I collect postcards of rally drivers. If you could you can send me postcards related with your team or different material of the same. The postcards autographed if it's possible.
I’m willing to pay the required amount when receiving the package.
Thank you and good luck in future races.
Greetings from Catalonia.
C.A.V.D.
VICTOR DOMINGO PELLICER
CARRETERA SANT LLORENÇ n 8 3er 2a
E 25280 SOLSONA (LLEIDA)
CATALONIA SPAIN