Ontwerp de wagen van KRK voor 24u!

Grafityp is al jaren een vaste waarde in de wereld van publiciteit. Sinds 1988 legt het Limburgse bedrijf gelegen in Houthalen zich toe op de productie en verdeling van zelfklevende films die vaak gebruikt worden in de autosport om een wagen te decoreren. Snelle wagens ogen altijd mooi maar een knap ontwerp gevolgd door een professionele decoratie vormen de kers op de taart.

Grafityp organiseert nu een internationale design wedstrijd. De opdracht is simpel. Maak een ontwerp van de Mercedes SLS AMG GT3 van het KRK Racing Team van Raf Vanthoor, Koen en Kris Wauters en Anthony Kumpen. Het beste ontwerp wordt gebruikt om de wagen van KRK te decoreren die eind juli zal deelnemen aan de 24u van Francorchamps.

De wedstrijd loopt tot 12 juli 2012. Om deel te nemen moet je 16 jaar zijn en je registreren via de websites http://www.grafityp.com/ of http://www.grafiwrap.com/ Eens je geregistreerd bent kan je aan de slag. Op de website kan je een blanco voorbeeld terugvinden dat je als basis nodig hebt om je ontwerp te creƫren. Op de website kan je eveneens het volledige wedstrijdreglement lezen en raadplegen. Je definitieve ontwerp kan je mailen naar marketing@grafityp.com

Bekijk ook ons filmpje via youtube : http://youtu.be/90_qwhQez6Y

Aan de slag!