Met Anthony Kumpen en B.J. Scott naar de States!

In samenwerking met de weekbladen Dag Allemaal en Ciné Télé Revue organiseert de Belgian VW Club in december (van 8 tot 17 december) een reis naar de Verenigde Staten, meer bepaald naar Californië. Een team van vier piloten waaronder Anthony Kumpen, de in België wonende en werkende Amerikaanse zangeres Beverly Jo Scott en twee winnaars van een wedstrijd zullen er met een VW Jetta deelnemen aan een wedstrijd van de populaire ChumpCar Series op de bekende omloop van Laguna Seca. Uiteraard nodigen wij de Leden van de Belgian VW Club van harte uit om ons te vergezellen en naast Laguna Seca op ontdekkingstocht te gaan in San Fransisco en het iets zuidelijker gelegen Monterey.

Wat staat er op het programma?
Op zondag 8 december reizen we vanuit Brussel, via Parijs naar San Francisco. Daar logeren we in het Hilton San Francisco Union Square ****.

Op maandag 9 en dinsdag 10 december nemen we de tijd om San Francisco te ontdekken waarbij o.a. de Golden Gate Bridge, Alcatraz, het exotische Chinatown en een ritje op de beroemde kabeltram uiteraard niet zullen ontbreken. U krijgt er vanzelfsprekend ook de tijd voor uw kerstinkopen...

Op woensdag 11 december brengen we een bezoekje aan het indrukwekkende Muir Woods National Monument, bekend van zijn bos met kustmammoetbomen, ook wel sequoia’s genoemd. Vervolgens plannen we een rondrit in Napa Valley, dé wijnregio van Californië, waar we vanzelfsprekend ook halt zullen houden bij een van de domeinen.

Op donderdag 12 december verhuizen we dan 200 km zuidwaarts naar het mooie Monterey, op een steenworp van Laguna Seca. Hier hebben we kamers voorzien in het hotel Abrego****. Terwijl onze piloten er vanaf vrijdag 13 december de kleuren van de Belgian VW Club zullen verdedigen, wordt voor de andere deelnemers opnieuw een uitgebreid toeristisch pakket samengesteld. Zo bezoeken we er o.a. het wereldberoemde Monterey Bay Aquarium, verkennen we de adembenemende rotskust van Big Sure en gaan we zelfs walvissen spotten. Tussendoor gaan we uiteraard ook BJ, Anthony en de andere piloten gaan aanmoedigen.

Op maandag 16 december keren we dan terug naar San Francisco waar we ’s namiddags met het vliegtuig terugkeren naar Parijs. De TGV brengt ons dan ’s anderendaags terug naar Brussel met een reiskoffer vol mooie verhalen!

Kostprijs per lid?
€1625/lid op basis van een tweepersoonskamer
€2270/lid op basis van een eenpersoonskamer

Wat houdt dit bedrag in?
• Transportkosten: TGV Brussel-Parijs H/T, vlucht Parijs - San Francisco H/T, vervoer ter plaatse (minibus en openbaar vervoer).
• Overnachtingen in San Francisco (Hilton Union Square ****) en Monterey (Hotel Abrego****)
• Excursies met o.a. gegidste rondleiding in San Francisco, Alcatraz, Monterey Bay Aquarium, Muir Woods National Monument, boottocht en walvissen spotten…

Wat houdt dit bedrag niet in?
• Maaltijden (ook ontbijt is niet inbegrepen in de Verenigde Staten)
• Extra’s in het hotel

Hou er ook rekening mee dat deze prijzen nog lichtjes kunnen wijzigen naar verloop van tijd. Dit zal afhangen van de prijzen van het vliegtuig.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Clubsecretariaat (info@belgianvwclub.be of 02/640.80.14) en dit uiterlijk op vrijdag 4 oktober, want de plaatsen zijn beperkt!