PK Carsport verkozen tot team van het jaar!

Eindejaar is het tijd voor gelukwensen, pakjes, eten en drinken maar traditioneel worden er in de eindejaarsperiode ook sportprijzen uitgereikt. Zo ook in de autosport waar PK Carsport tijdens het jaarlijkse RACB gala verkozen werd tot team van het jaar. Anthony Kumpen greep net naast het podium bij de RACB driver of the year ".

Paul Kumpen : "Dit is een erkenning voor het team, voor de jongens die het ganse jaar door het beste van zichzelf geven om de wagen zo goed mogelijk aan de start te brengen. Anthony en Mike staan vaak in de belangstelling, ik vind het belangrijk dat deze jongens nu ook eens erkenning krijgen want dat is een zeer belangrijk iets. Erkenning, waardering voor het werk van een klein team met beperkte middelen dat er telkens weer in slaagt om het op te nemen tegen de wereldtop. En met succes! Een bewijs dat je met vriendschap, inzet en enthousiasme veel kan bereiken. "

Anthony Kumpen : "Kronos verslaan, die dit jaar opnieuw de titel pakten in het IRC kampioenschap en Penders dat ook kan terugblikken op een succesvol jaar, dat is mooi. Ik vind het fantastisch voor onze jongens! Zonder blikken of blozen, ik kan me geen beter team indenken om mee samen te werken. Mike en ikzelf zeggen vaak dat dit het beste team is. Dat andere mensen dat nu ook vinden is fantastisch. "