Een drukke week in het verschiet voor Anthony Kumpen!

Een verhuis, de start van het Belcar seizoen en een live uitzending. Hoeft het gezegd dat het bijzonder drukke tijden zijn voor Anthony Kumpen? "Sinds dinsdag zit ik in een nieuw kantoor", zegt Anthony Kumpen. "Ridley verhuisde deze week naar een nieuw complex en een verhuis brengt altijd werk met zich mee. Maar dat is niets vergeleken met wat me nog te wachten staat deze week, al klaag ik niet want de dingen die de komende dagen op me af komen zijn allemaal zeer leuk. Kijken jullie even mee in mijn agenda?"

Woensdag 7 april.

- Danstraining.
- Persvoorstelling bij Audi.

Donderdag 8 april.

- Vrije trainingen met Audi op Circuit Zolder.
- 's avonds orkestrepetitie bij VTM.

Vrijdag 9 april.

- In de voormiddag oefenen op pitstops in Zolder.
- Rond de middag vertrek naar Vilvoorde voor de derde live uitzending van Sterren op de dansvloer.

Zaterdag 10 april.

- Vrije training en kwalificatie Belcar te Zolder.
- Eén danstraining.

Zondag 11 april.

- Openingswedstrijd Belcar kampioenschap te Zolder.
- Eén danstraining.


Belcar: "Ik kijk enorm uit naar de start van het kampioenschap. Audi legt de lat hoog, gaat resoluut voor de titel en in die ambities kan ik mij best vinden. Deze ouverture van het kampioenschap is belangrijk om te weten hoe ver we staan als team. Hoe je het ook draait of keert, bij een nieuw iets zijn er altijd kleinigheden die nog niet op punt staan. Een echte geoliede machine zijn we nog niet maar dat gaat we zeker worden want het team heeft nog een enorme progressiemarge. Deze wedstrijd is de moeilijkste van het jaar maar een podium nu zondag is het minimum, de zege het summum!"

Quickstep: Na de Engelse wals en de jive stort Anthony Kumpen zich deze week volledig op de Quickstep, een ballroomdans, ontstaan in de jaren 20, in vier-kwart maat, vergelijkbaar met de maat van een snelle foxtrot.

"Dit is tot nu toe de leukste dans die ik inoefende. De wals was stijf, de jive lag me helemaal niet maar de quickstep is anders. Het vlot goed tijdens de danssessies en ik heb er een goed oog op. Maar dat is geen garantie voor succes. Mensen moeten bellen, een sms sturen of stemmen via de rode knop. Heel veel mensen spreken me aan over Sterren op de dansvloer en dat doet deugd. Ik wil die mensen bedanken met een spetterende Quickstep."


Sms ANTHONY naar 6677
Bel 0905-537-07
Digitale kijkers : druk op rode knop