Anthony, Bert en Koen samen met PK Carsport op de bres voor De Warmste Week

Volgende zaterdag krijgen racefans tijdens de opendeurdag van PK Carsport de kans om de hand te leggen op echte racepakken van Anthony Kumpen, Bert Longin en Koen Wauters, maar ook op onderdelen van de bolides die dit jaar in de Nascar Whelen Euro Series hebben gereden. Ware collector's items dus. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week van Music for Life.

Zaterdag 21 december is het opendeurdag bij PK Carsport. De Nascar-bolides voor 2016 worden er verwacht, en de fans krijgen de kans van heel nabij te bekijken hoe zo een racekar wordt opgebouwd. Maar dat is niet alles.

"We vonden het een uitstekende gelegenheid om ook onze duit in het zakje te doen voor De Warmste Week-actie van Studio Brussel", vertelt Bert Longin. "Daarom zullen Anthony, Koen en ikzelf onze racepakken aanbieden, net zoals de fans ook eigenaar kunnen worden van echte onderdelen van onze Nascar-auto's. We hopen dat de actie nogal wat centjes opbrengt, wat alles gaat integraal richting De Warmste Week."

Allen daarheen, dus. Afspraak bij Heinz Performance Hasselt, Bedrijfsstraat 17, 3500 Hasselt, op zaterdag 19 december tussen 13 en 16 uur.